Bingöl Son Dakika Deprem / Son dakika... Bingöl'de korkutan deprem! - Günün Haberleri - Bingöl deprem son dakika gelişmesinin ardından son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.. Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Bingöl'de art arda depremler meydana geliyor. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi.

Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Afad tarafından paylaşılan bilgilere göre bingöl merkezli meydana gelen depremin 4.0 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Afad, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu.

Son dakika…Bingöl'de 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha ...
Son dakika…Bingöl'de 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha ... from anterhaber.com
Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu.

Bingöl'ün karlıova ilçesinde 3.5 ve 4.1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Depremler erzurum ve birçok çevre ilde hissedildi. Bingöl depremi yakın bölgelerden de hissedildi. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 11.20'de bingöl merkezinde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Kandilli şiddetini açıkladı son depremler. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı.

Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Afad'dan son dakika deprem açıklaması. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.

Ünlü profesörden SON DAKİKA Marmara depremi uyarısı ...
Ünlü profesörden SON DAKİKA Marmara depremi uyarısı ... from isbh.tmgrup.com.tr
Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. * bingöl'ümüzde 5.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

Bölgede sık sık artçı depremler meydana gelirken, az önce bir deprem daha.

Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgede sık sık artçı depremler meydana gelirken, az önce bir deprem daha. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Bingöl'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, bingöl'ün karlıova ilçesinde 22:23'te 3.5, 22:32'de 4.1 büyüklüğünde depremler gerçekleşti. Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Bingöl depremi yakın bölgelerden de hissedildi. * bingöl'ümüzde 5.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 3.5 ve 4.1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Kandilli şiddetini açıkladı son depremler. Deprem çevre illerde de hissedildi. Bingöl'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı.

Bingöl'deki deprem Elazığ'da hissedildi - Son Dakika
Bingöl'deki deprem Elazığ'da hissedildi - Son Dakika from foto.sondakika.com
Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin merkez üssü karlıova ilçesi olarak açıklanırken, büyüklüğü 5,6 olarak ifade edildi. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. İşte türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler. * bingöl'ümüzde 5.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

Bingöl deprem son dakika gelişmesinin ardından son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü bingöl kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.37'de meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Bölgede sık sık artçı depremler meydana gelirken, az önce bir deprem daha. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. İşte türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler. Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevredeki birçok ilden hissedildi. Bingöl'de art arda depremler meydana geliyor. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi.